lördag 24 oktober 2009

Sovaredag!


Usch vilket väder! Idag vill man bara vara inne, men små taxar behöver lyfta på benet ibland! Boris går ut på grusgången och kissar på husses bil sen vill han gå in igen. Han sätter alla tassar hårt i marken och vägrar gå! Figo har inte riktigt fattat att han är tax än,han är ju bara barnet , han skuttar glatt på promenad i duggregnet.


Idag ska Figo träna på att vara ensam hemma, iallafall några minuter! Man måste ju börja långsamt!

6 kommentarer:

  1. godmorgon småtaxarna! vi ska oxå pinka på husses bil när han behagar komma hem från jakten.
    såg att du tagit bort biderna, hoppas det inte gjorde når att vi presentera er på vår blogg.
    Usch då emsamhetsträning är tråkigt och ...ensamt!
    lördagspussar

    SvaraRadera
  2. Under Layout hittar kan du lägga till länkar. Det är bara att pröva. blir det knas så är det bara att ta bort. För att fler som läser din blogg ska kunna kommentera bör du ändra under inställningar / Kommentarer / Vem kan kommentera, till: Samtliga. Hälsningar Pelle, Luddes husse.

    SvaraRadera
  3. Va kul att jag själv kan kommentera nu. Ska bli kul att titta in ibland och se vad ni har för er. Det gick ju bra att lägga upp en länk, men den länken "pekar" alltid på just DET inlägget med gottigotti. Det blir nog bättre med http://cybertaxarna.blogspot.com/ så att den går till själva bloggen och det senaste inlägget. Natti natti, Ludde

    SvaraRadera
  4. Sorry! jag missuppfattade vad husse sa. Ändra inte på Malte och Snokens adress på blogglistan. Jag trodde att det var en "vanlig" länk. Söndagskram!

    SvaraRadera
  5. Hej, vi är två strävhårig taxar som har försökt att kommentera men förut gick det inte, nu har ni fått med alla och då funkar det säkert. Vi hittade länken från Malte och Snoken.

    Vi vill inte heller gå någonstans när det regnar, igår kväll skulle husse ha med oss en svän men tji fick han, vi blåvägrade.

    Hoppas att ni får bättre väder under dagen.

    Taxkramisar.

    SvaraRadera
  6. Hej , jag är en liten taxpojke på 4 år. har bloggat snart ett år, är kompis med malte o snoken hillman illerson och att inte förglömma vårans egen hederstax Ludde. Välkomna i bloggvärlden Nos Nos gos Milton

    SvaraRadera