onsdag 25 november 2009

Bredbandsstopp!

Igår hade vi internet stopp, ifall ni undrar varför vi inte skrev något! Nu är vi på G igen!!

Eftersom jag inte kunde blogga , ägnade jag mig åt det här istället!!
Lillmatte läser till frisör och igår klippte hon matte. När de var upptagna av klippandet, fick jag tag på den här borsten! Det är en kvalitetsborste och kostar nog inte "bara" 30kr.

5 kommentarer:

  1. Hej hopp Figo! Du var mig en kul liten typ! Jag läser ju en annan "taxblogg" http://cybertaxarna.bloggspot.com där Malte och Snoken berättar om sina liv!! Kul att du tittade in hos mig och röstade..MEN jag kan ju inte skriva opp alla poäng på Ludde..Jag vet ju att han är en charmör i stora mått....men rätt måste vara rätt. Men du är välkommen att rösta igen, ja 10 till Ludde men 5:an och 3:an måste du ge till ngn annan....

    Hmmmm undrar hur arg "lillmatte" blev för borsten? BUSUNGE så får man inte göra:)
    Ha det gott vännen!

    SvaraRadera
  2. Du det kanske går att pilla tillbaka pinnarna igen men det är nog ett riktigt pillepill jobb. Taxar är så där av födsel och ohejdad vana, vi skapar själva jobb när vi har tråkigt.

    Taxkramisar.

    SvaraRadera
  3. Du var mig en riktig bustax. Hoppas inte lillmatte blev alltför arg på dig. Ha' det!

    SvaraRadera
  4. Hi Hi överkast, påslakan, mattor, kuddar ja vad vad mera , men borste har jag nog inte lyckas komma åt, men jag skall hålla kollen, annars läget lungt hoppas det är det med dig åsso,Fredags mus med bus Milton

    SvaraRadera
  5. ja men det är lika bra att göra så här med borstarna vem vet vem de ger sig på härnäst med saxarna o koammarna liksom!!
    slafspussar med älgfilé smak

    SvaraRadera