torsdag 21 januari 2010

Fina, sköna halsband!

Sådana här fina mjuka halsband gör mattes kompis Therese! Hon har fem hundar! En tax (förstås!) två nakenhundar och två whippet! Hon gör gärna halsband om nån vill beställa!

Det här är en till modell!
Hon är också duktig på att göra måttbeställda täcken! Det är ju så svårt att hitta några som passar oss taxar! Här ser vi Boris som visar sitt täcke!

3 kommentarer:

  1. Vilka fina halsband Therese gör. Hon måste vara jätteduktig. Täcket ser också väldigt fint ut. Boris är supertjusig i sitt täcke. Pariserkramar

    SvaraRadera
  2. Tjusigt men vi avänder inte halsband av den där sorten. Vi har ett koppel som är både det och halsband. Rock är det bara Illerson som har men han blir lite stel när han får den på sig, för han gillar inte att man klär på honom, jag har så tjock päls så det behövs inte.

    Taxkramisar.

    SvaraRadera
  3. Rocken har matte köpt på en liten Zoo affär, och jag var inte ens med, passar perfekt, sen var jag med och köpte en annan rock som kostade ja skjortan den kan jag inte alls ha. Matten skall använda den braiga rocken, och göra en som man kan ha när det är blött ute åsso. I dag är det rock på kallt 10 minus. Taxgos Milton

    SvaraRadera