onsdag 6 januari 2010

Kallt!

Hejsan!
Här sitter jag och bloggar!
Min matte är riktigt glad idag för jag har inte kissat inne! Trots att det är -15 grader ute och vi inte har gått några långpromenader så har det inte kommit en droppe på golvet! Matte sänder en taxsam tanke till veterinären!
Idag trodde jag jag skulle frysa öronen av mig på promenaden! Hade ju tjockt täcke på mig men öronen hängde ju lösa! Nej, nu väntar ett väl intuggat ben! Ha de gött!

5 kommentarer:

  1. Tänk att ingen har uppfunnit en mössa för oss taxar, nån som passar våra lång kålblad. Sen säger matte att några långpromenixer ska vi inte ta så länge som det inte är varmare än 12 minus.

    Har du varit sjuk? Eftersom din matte pratar om kossadoktorn, det är en person som vi hälsar på ibland när vi är krassliga. Hoppas du inte blivit kall och fått den där förhatliga blåsgitarren för det är något som ska undvikas.

    Taxkramisar.

    SvaraRadera
  2. å kolla va du bloggar stiligt men det var nog längesen va me tanke på hur grönt det var utanför fönstret! å om det ändå vore så grönt ute!!
    En mössa kanske skulle vara toppen på dig?!
    Va skönt att du inte pinkar inne längre! det brukar aldrig vara populärt!!
    slafspussar

    SvaraRadera
  3. Hillman: Matte tröttnade på att jag kissade inne och då fick jag en spruta av veterinären med Tjejhormoner!!! Så nu är jag lite kvinnligare och kissar bara ute!
    Malte o Snoken: Det stämmer,bilden är tagen i höstas, närmare bestämt den 20 september. när jag precis flyttat till matte. Jag längtar också efter sommar och sol!

    SvaraRadera
  4. Vad fin du är när du bloggar. Och du ser väldigt seriös ut, tycker jag. Skönt att du bara kissar ute nu. Det är lugnare så. Ha' det så bra!

    SvaraRadera
  5. Mina hundar har halsdukar som jag stickat. Kanske kan vara något att ha sin taxöron under?

    SvaraRadera